Loading...

Er du klar til at skifte navn?

Og få mere flow i dit liv?

Med mindre modstand?

At skifte navn er ikke et quickfix, for du vil altid have dine medfødte potentialer og udfordringer.

Med et nyt navn får du dog nogle nye instrumenter at spille på, der på en balanceret og let måde får dig igennem dine udfordringer og åbner for indre og ydre overflod. 

Jeg er uddannet kaldæisk numerolog med undervibrationer hele to gange. Nemlig på hold 3 og hold 5 hos numerologerne. Derved får du mest erfaring og kompetence.

Når du skifter navn, så skifter hele dit liv rundt. Det betyder kæmpe transformation og slip af det gamle - uanset om det er fysisk, følelsesmæssigt eller relationer.

Derfor har jeg altid selv ønsket, at der ville være støtte og hjælp undervejs i processen, måned for måned indtil man har sit karmiske slip (som regel efter 2-4 år).

Så jeg har udover selve navneskiftet altid dette onlineforløb med til at støtte og guide dig. Så BÅDE navneskift (fysisk eller online) og støtte til processen efterfølgende får du i dette onlineforløb. Når du har købt selve kurset, så beder jeg dig om at sende en mail, hvorefter vi finder en dato til skiftet. 

Her vil du blandt andet lære hvordan:

* Hvordan du lettest kan give slip følelsesmæssigt på de udfordringer der kan dukke op med videoer og lyd filer

* Få renset dit energifelt med lyd healing fra dit gamle navn hurtigst muligt

* Hvordan bruger du dine vibrationer bedst muligt - hvilke handlinger vil understøtte dem?

* Spørgsmål svar sessioner til at støtte dig online.

* Bruge energien fra dine omgivelser til at integrere det nye navn vha. Feng Shui

Så er du parat til at træde helt ind i dit nye navn? 

Når blokeringerne er fjernet, så vil du have lettere adgang til universel viden, universel kærlighed, universel overflod og universelt helbred. 

"Jeg er rigtig glad for mit nye navn og kan mærke en stor forandring i min egen tilgang til mit liv.
Det er som om alt er blevet lettere. Jeg har lettere ved at forholde mig til tingene, lettere ved at give slip og tager ikke ting så tungt længere." ???? Saphina

Du modtager:

Navneskifte med rene undervibrationer, årstalsrækker og navne pyramider (så vidt muligt)

Online undervisning til at give slip på tanker og følelser samt lyd healinger online for gruppen til at slippe de gamle vibrationer.

Spørgsmål svar sessioner

Lukket facebook gruppe til Numerologien onlineforløb:

Bonus: Gyldne punkt meditation

Introtilbud kun 3200 kr

 

 

 Booking af dato for session (fysisk eller online) sker efter tilmelding ved at skrive mail til info@zimonaugust.dk

Er du bare nysgerrig på dine nuværende navne og undervibrationer, men vil ikke skifte navne?
MODTAG PERSONLIG RAPPORT MED NUMEROLOGISKE TOLKNING AF DINE NAVNE OG UNDERVIBRATIONER

Bemærk ikke en session, du modtager en rapport på ca. 40 sider med numerologisk tolkning af dine nuværende navne og fødselsdato pr mail.

Denne MAIL session indeholder din egen personlige numerologisk pdf-rapport baseret på din fødselsdato og nuværende navne med tolkninger af:

* Højere Selv Numeroskop, som er dine medfødte potentialer og udfordringer skabt af din fødselsdato (det vil aldrig kunne ændres ved navneskifte) - Se billede ovenover, det er den øverste trekant.

* Numeroskop skabt af dine navne samt Undernumeroskoper med tolkning af de forskellige energier. Hvis dit navn ikke er rent numerologisk, så vil du formentlig opleve flest af de ubalancerede sider af tallene. Selve hovednumeroskopet er det de fleste numerologer arbejder med, hvor undernumeroskoper er det dybere lag, som fortæller om hvordan du har det indvendigt, din motivation og hvordan andre ser og mærker dig blandt andet.

* Årstalsrækker med tolkninger 9 år frem i tiden (Se gode måneder til karriere eller familie, eller perioder hvor det handler om at slappe af)

Pris 500 kr 


Du modtager rapporten indenfor 1-2 hverdage pr. mail.


Rabat på navneskiftesession
Hvis du indenfor 2 måneder beslutter dig for at ændre navn via onlineforløbet, bliver prisen for mail session fratrukket.