Loading...

Kan din krop finde den rette tone igen?

Aura balance - en unik form for lyd healing

Lydbølger skabt af stemmegafler benyttes i det energifelt (aura), der omgiver den menneskelige krop og skaber en dyb afslapning. 

Det er en simpel, effektiv og blid behandlingsmetode,
som kan skabe dybe og kraftfulde ændringer. 

 Modtag gratis ebog med dine bedste Feng Shui retninger og gratis lyd healing, tilmeld her:

* Påkrævet info

Aura Balance Lyd healing er det redskab, som går ind og få taget fat på underbevidste programmer og hengemte energier.

Jeg laver det online på afstand som optagelser, der virker på tværs af tid og sted.
Folk vender tit tilbage til optagelserne og du kan høre dem igen og igen. De vil virke ligeså kraftfuld som var du på live.

Du finder gratis prøver på lyd healing nederst på siden

Lyd Healing af Svampeinfektion i Kroppen + Undervisning

Vidste du, at næsten 50 % af befolkningen anslås at have haft en svampeinfektion i kroppen ifølge Dr. David Holland (the Fungal link vol 2)
Nok én af de mest oversette udfordringer for vores helbred - imens alle er fokuseret på bakterier og virus, så kan svamp give mystiske symptomer og problemer som er svære at løse.

Skimmelsvamp kender vi fra fugtige, varme og mørke omgivelser der kan skabe udfordringer i vores omgivelser, og candida i vores tarme - men der findes mange flere svampe som i ubalance kan skabe udfordringer for os.

Har du nogensinde fået antibiotika eller binyrebarkhormon i en lægere periode? Så kan det have skabt udfordringer med svamp efterfølgende.

Når vi tænker på, at gær f.eks. får brød til at vokse - så kan vi måske forestille os, hvad det gør kan gøre ved vores mave, som kan få os til at ligne en gravid i niende måned eller hævede ømme led, samt en masse mystiske symptomer da svampen kan ligne andre sygdomme. Hormonelt med stofskiftet kan svampen skabe ravage, overvægt, blæreproblemer, hudproblemer med skæl/rød og kløende eller brændende hud, opmærksomhedsforstyrrelser, depression, allergier, sure opstød, diabetes, udfordringer med øjnene, hårtab, neglesvamp, fodsvamp og bihulerne. Altsammen noget som er eksploderet over de sidste mange år. Vi føler tilsidst vi kan spise færre og færre ting uden problemer.

Uden svamp, gær, mug og alle de andre beskrivelser for svampe ville verdenen være dækket af gammel plantemateriale - men heldigvis er svampe alletiders til at nedbryde dødt eller døende materiale, så næringsstofferne bliver tilgængelige for plante og jord - det er bare ikke så heldigt, når vi stadigvæk er i live! Vi skal helst leve i symbiose med svampen og ikke være i kamp med den. For uanset hvor meget vi vil, så kan vi ikke undgå at svamp vil være omkring os.

Svamp har jeg opdaget elsker bestemte følelsesmæssige tilstande såsom depression, føle sig meget tung og træt, opgivende, undertrykt vrede vendt indad og endda stress. I denne lyd healing vil vi arbejde med den følelsesmæssige komponent.

Man kan have virkelig svært, ved at holde fingrene fra slikskålen, når man har en dybtliggende svampeinfektion. Så svampen på en måde får dig til at fodre den med dens yndlingsspise, som er masser af brød, korn og sukker i alle slags former. Man kan selvfølgelig tage en fysisk kur, hvor man udsulter svampen, ved at spise utroligt rent med f.eks. kød og grønt med få kulhydrater og ingen sukker, men ofte vil svampen vende tilbage, når man spiser normalt, indtil man finder årsagen enten fysisk eller følelsesmæssigt.

BONUS: Der er naturlige midler og medicin i forhold til svamp, som jeg helt unikt vil snakke om i en seperat undervisning som bliver optaget på forhånd.

Dette bliver en utrolig kraftfuld session, som du kan vende tilbage til igen og igen.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse 

Varighed 1 session af 1 time + undervisning ca. 30 minutter

Pris 199 kr i introtilbud

Køb Healing af Svampeinfektion i Kroppen - klik her

Lyd Healing af Penge, Sex og Mad - Følelsen af ikke at have nok og være nok samt manglende kreativitet

Alene ét af disse emner har vi rigeligt med bevidste og underbevidste blokeringer omkring - Tror du ikke på mig? Så bare se på dit nuværende niveau af penge, forhold til mad og sex og om du er helt tilfreds?

Penge, sex og mad er faktisk dybt forbundne ifølge lyd healingen, da de bagvedliggende følelser ofte ligger i det samme energicenter og er blokeret. Så når vi arbejder med ét område, så kommer vi til at arbejde med dem allesammen.

Det føles som om vi aldrig har nok, eller er helt tilfredse med det niveau af Penge, Sex og Mad vi nu engang har allerede. At det i hvert fald kunne være langt bedre, men vi har ligesom ikke fået knækket koden til bedre sex, sundere forhold til mad og en økonomi der strutter af overflod på alle planer.

Vi kan prøve i mange år at arbejde bevidst med disse emner, men de største blokeringer vil ligge i en anden del af vores hjerne, som ikke kan tales til rationelt. Når vi prøver at ændre det udefra, så vil vi ofte havne i selvsabotage, hurtigt miste motivationen eller vende tilbage til de gamle vaner. Når vi ændrer indefra, så vil dine handlinger automatisk og uden anstrengelse forandre sig.

Du vil lettere komme fra det hele sted i dig selv, som har nok og er nok. Din kreativitet og seksualitet som kan have været en slukket vulkan kan igen blomstre op. Lyden arbejder med den del af din hjerne og energisystem, som ikke er bevidst og går ind og sletter de gamle programmeringer.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time+ 1 times bonus session tirsdag den 23. april kl 17-18

Pris 250 kr.

Køb healing af Penge, Sex og Mad

 

Lyd Healing af Nervesystemet, Kamp/Flugt/Frys, Hovedet, irritabilitet- Pericardium & Trevarmer meridian

Nerverne er noget af det vigtigste i vores krop, og har vi smerter eller problemer med nervesystemet kan det være stærkt ubehageligt. I vores sprog har vi endda udtryk såsom "at noget eller nogen går dig på nerverne", "ha nerverne uden på tøjet", "eller ha dårlige nerver". Når nervesystemet er i alarmberedskab så er vores sind overaktivt og vi kan hyperventilere.

I kinesisk medicin findes en skjult "sjette" meridian, som hedder Pericardium og trevarmer. Meridianen står for vores nervesystem og er forbundet med følelsen af irritabilitet samt at sidde fast i kamp/flugt/frys, så vi kan have svært ved at sove, bliver hurtigt stressede og svært ved at fordøje, da energien løber ud til musklerne i stedet for til de indre organer.
 
Nervesystemet løber igennem vores hjerne, rygmarv og videre ud til resten af kroppen derfra. Nerverne er enormt vigtige at vi kan bevæge os, vores syn, hørelse, lugt og smag. Vores nervesystem er inddelt i to dele sympatiske og parasympatiske nervesystem. Det sympatiske er vigtigt for at vi kan reagere i stressede situationer og parasympatiske for fordøjelse og genopbygning efter faren er overstået. Mange kommer desværre til at befinde sig for meget i sympatisk stress og ikke nok parasympatisk.
 
Nervesystemet kan give svære smerter og jag, samt følelsesforstyrrelser med prikkende, snurrende, brændende fornemmelser. Nervesystemet vokser ikke så hurtigt som andre dele af vores krop - kun 1-2 mm om dagen og det tager ca. 9 måneder før de fleste celler i vores nervesystem er erstattet af nye celler. Så det kan tage længere tid før man ser resultater. Nerver i balance hjælper vores syn, tænder, balance og meget andet.
 
Nogle af symptomerne i nervesystemet er: Svært ved at slappe af og sidde fast i kamp/flugt/frys, angst/hyperventilere, hovedpine, spændinger i hals/skuldre, føleforstyrrelser, ondt i ischias nerven og mere alvorligt nervebetændelse, Sclerose, Demens, Parkinson, ALS, Borrelia, Helvedesild, mistet tale og lammelse mfl.
 
Der findes en Fear Paralysis reflex i nervesystemet, som nogle folk kan blive fanget i, som skaber "deer in the headlight reflex", hvor personen bliver overrasket over pludselige visuelle eller auditive inputs, som får hjernen til at overophede, som kan tappe for energi og frygt. Det kan komme efter hjernerystelser, traumer mod hjernen, PTSD og andre ting.
 
I denne lyd healing vil vi arbejde med at berolige nervesystemet, og fjerne støj i signalet samt at få mere balance, så vi føler os stærke og rolige. Derudover vil vi åbne for kraniosakral pumpen til hjernen så affaldsstoffer fra hjernen bliver renset ud og næringsstoffer kan komme ind. Rundt omkring nerverne er en fedthinde, som er vigtig at give de rigtige fedtstoffer, som vi vil tale om.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse

Varighed 1 session af 1 time

Pris 250 kr.

Køb Lyd Healing af Nervesystemet

 

Lyd Healing af Relationer - Forhold til mor, far, familie, venner, kæreste, krop og verden mm.

Hele vores liv er påvirket af vores nære og fjerne relationer. Fra fødsel til død er det uundgåeligt. Men hvorfor er gode, sunde og stærke relationer og forhold så sjældne?

Måske stræber du efter ubetinget kærlighed og total accept i dine relationer, hvor tillid og tryghed er normalen. Desværre er vores relationer ofte præget af usikkerhed, hvor vi føler, at vi træder på æggeskaller omkring hinanden, eller bliver såret dybt og smertefyldt. Andre gange føler vi os måske ignoreret og afvist. Frygten for afvisning fører ofte til, at vi gør os selv mindre og afviser vores egne behov. Nogle gange involveres vi i intense forhold med "love bombing", efterfulgt af afvisende adfærd, hvilket kun fører til en konstant søgen efter det næste "fix".

Resultatet er ofte, at vi står tilbage med det uundgåelige spørgsmål:
Skal vi blive i denne relation, eller er det tid til at sige farvel?

I denne lydhealing-session vil vi arbejde med den kraftfulde 144 Hz stemmegaffel for at åbne op for sunde, trygge og nærende relationer, som gavner både dig og hvem end du indgår i relation med Vi vil fremme ærlig og kærlig kommunikation samt styrke sunde tilknytninger. Dette gælder både for relationer til vores forældre, partnere, familie, venner, vores forhold til vores egen krop og vores forhold til verdenen omkring os. Gennem gensidigt gavnlige forbindelser oplever vi, at vi hører til, og vi føler os lykkeligere. Undersøgelser viser endda, at ensomhed er farlig for vores helbred og levealder.

I stedet for at blive fanget i de samme gamle historier vil vi arbejde på at frigøre de følelser, der holder os tilbage. Du vil stadigvæk ikke være alles kop te, ligesom andre ikke altid er din kop te. Derfor lader du de mennesker, der ikke ønsker dig, gå uden frygt, og du stopper jagten efter dem. Er du klar til at give slip på de gamle historier og de uhensigtsmæssige mønstre, der begrænser dig? Gør dig klar til at skabe stærke og meningsfulde forhold, hvor kærlighed og forståelse trives.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse

Varighed 1 session af 1 time

Pris 199 kr.

Køb Lyd Healing af Relationer her

 

Lever/Galdeblære Meridian Healing
- Undertrykt vrede, hofteproblemer, søvnproblemer, lavt energiniveau, svaghed i øjnene, galdesten, dårlig til at tage handling og planlægge

Lever/galdeblære meridian banen fungerer som kroppens elektriske hovedkredsløb og er normalt enormt livskraftig. Derfor låner de andre energibaner energi fra den, når de løber tør. Så når energien er svækket vil hele kroppen blive ramt. Ofte kan man opleve, at have svært ved at sove inden kl 1 om natten eller vågne op imellem kl 23-3, hvis man har ubalancer med denne meridian. Har du hofteproblemer, så er der næsten garanti for at du har mistet energi i din lever/galdeblære meridian bane, da den løber langs siden af benet. Du observerer det især ved ældre, som begynder at gå meget bredtstående som en cowboy.
 
Rent fysisk kan der ved lav energi i denne meridian opstå problemer med synet og øjnene, svært ved at fordøje fedt og derfor få hormonel ubalance og celler der ikke kan holde på energien, hjernen kan opleve migræne og hovedpine, søvnløshed, smerter i storetåen eller i hoftebøjeren samt også udfordringer med galdesten. Leveren er den store general og galdeblæren udfører leverens planer. Så man kan opleve at man har svært ved at få handlet og udført det man gerne vil ved lav energi i meridianen. Overspringshandlinger og Netflix bliver ens nærmeste ven.
 
Følelsesmæssigt så oplader lykke Lever/galdeblære meridianen, og undertrykt vrede mindsker energien - der sidder ofte blokeringer fra vores relation med vores far og evt. manglende støtte fra ham. Meridianen er elektrisk forbundet med vores "hugtænder". Vi vil i denne lyd healing øge "ilden" i leveren og få bedre kontakt med vores sjæl. Sjælen mente man nemlig tidligere havde forbindelse til leveren. Når vi har undertrykt vrede, så vil vi ofte få på jagt i vores køkkenskabe efter noget til at undertrykke vreden f.eks. is, ost, alkohol, for meget sukker og chokolade. Vi føler os konstant trætte og handlingslammet. Så det bliver alletiders, at få forløst disse følelser og skabt frit flow i lever/gladeblære meridian banen!
 
Lever/galdeblære meridianen oplades især når vi bevæger vores ben. Så at gå en tur giver energi til vores lever og galdeblære, samtidig med det gælder om at få vreden op og ud og i stedet finde/være vores indre lykke.
 
Hvis vores indre "batteri" /meridian banerne løber tør for energi, så skifter de polaritet. Plus og minus skifter plads. Når det sker, så kan den pågældende meridian/batteri ikke skabe nye celler men kun reparere på de gamle, og det får vi det aldrig bedre af. Heldigvis kan vi ved at give energi til lever/gladeblære meridianen få polariteten på plads igen, så kroppen kan klare sig selv igen.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse

Varighed 1 session af 1 time

Pris 199 kr.

Køb Healing af Lever/Galdeblære Meridianen

 

Søvn Lyd Healing - Sov som en sten

At sove godt er en luksus i vores moderne travle samfund. Søvn er altafgørende for vores psykiske og fysiske helbred, men alligevel kæmper mange mennesker med det.

Det kan være vi oplever tankemylder når vi endelig ligger os i sengen, samt vender og drejer os i mange timer uden at kunne finde ro. Måske oplever vi, at vi vågner på bestemte tidspunkter eller skal op for at tisse flere gange om natten.

Når vi endelig vågner, så er vi mere trætte end da vi gik i seng.
 
Vi kan godt investere i dyre senge, særlige kosttilskud og prøve utallige løsninger af og alligevel være efterladt søvnløse. Med lyden kan vi gå ind og finde selve årsagen bagved og få beroliget den underliggende stress i kroppen, få tankerne sat på pause, kroppen til at finde hvile og derved vågne op friske og opladet. Lyden fungerer nemlig som et adaptogen - dvs.  den får det som kører for hurtigt beroliget og generelt harmoniseret de dele af vores fysiske og psykiske tilstand som er ude af balance.
 
Lyd healing af søvnen har tendens til at få folk ned i en dyb Theta hjernebølgetilstand, hvor kroppen normalt kun er i søvnperioder og derved falder mange i søvn, også under alm. lyd healinger. Bemærk, at jeg vil være mere stille i denne lyd healing end normalt, og kun i starten vil komme med nyttige tips til en god søvn.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse online
Intropris: 95 kr.

Varighed 1 session af 1 time

Køb Søvn lyd healing, klik her

Hormoner Lyd Healing - føl dig yngre igen og få balance i kroppen

Hormonel balance er altafgørende for vores velbefindende, bare tænk tilbage på dine teenageår, hvis du vil vide hvordan hormoner kan rykke rundt på en. Hormoner er som nøglerne der passer ind i låsene i vores cellers system - og er kritiske for vores søvn, energiniveau, vækst og muskelstyrke, aldring samt fysiske og psykiske velvære på alle planer. Uden deres evne til at være budbringere og finde balancen, så har vi svært ved at fungere ordentligt i livet. Hormoner i balance sørger for vi hverken har for meget eller for lidt af de forskellige hormoner såsom adrenalin, melatonin, testeoteron, østrogen, væksthormon, DHEA osv.

Vi har forskellige hormon producerende kirtler i kroppen såsom binyrerne, hypofysen, skjoldbruskkirtlen, bugspytkirtlen og kønskirtlerne for begge køn - de ligger alle sammen på det man i kinesisk medicin kalder mave/milt meridianen som er det "elektriske kabel" jeg oplever de fleste mennesker har udfordringer med. Hele 120.000 danskere er i behandling for lavt stofskifte blandt andet og ca. hver 10 kvinde vil på et tidspunkt have udfordringer med det.

I denne lyd healing vil vi arbejde med at få dine hormonproducerende kirtler til at vende tilbage til "fabriksindstillingerne" og deres naturlige rytme og balance

Naturlige hormoner som kroppen selv producerer fungerer en del bedre, da "nøglen" passer i "låsen" uden de bivirkninger der kan være med syntetiske hormoner igennem piler og injektioner. Denne lyd healing vil understøtte din krops naturlige produktion og rytme. Den vil være alletiders til overgangsalder og PMS også - depression, fibermyoalgi og migræne/hovedpine er andre symptomer ofte på udfordringer med hormonerne.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Pris 149 kr.
Varighed 1 session af 1 time
Køb Healing af Hormoner

Knogler og følelser - Knogleskørhed (osteoporose), knoglemarv - hvide/røde blodlegemer og blodplader

Knoglerne er blandt de mest oversete, men samtidig vigtigeste områder af vores krop - hvad er vi uden vores skelet til at holde os oppe?

Vores knogler er næsten som krystaller, og krystaller ved vi holder på følelser og energier.
Hver evig eneste gang vi bevæger os og skaber kompression af knoglerne skaber vi desuden elektricitet og energi, f.eks. når vi hopper på en trampolin.

Vi kan have udfordring med knogleskørhed, haft brækket knogler, knoglemarvsproblemer eller ganske enkelt bare trænge til at få styrket knoglerne og fjernet støj i signalet.

Rent følelsesmæssigt sidder der ofte frygt i knoglerne - og frygt er tit noget vi løber meget stærkt for at undgå at mærke. Vi lever i usikre og mærkelige tider, og usikkerhed er noget af det sværeste at kapere for mange mennesker, og det kan være svært at slappe af med alle de forandringer som sker.

Denne lyd healing vil hjælpe med at styrke dine knogler energetisk - kosttilskud som D-vitamin, K2 og Boron er selvfølgelig også vigtigt, men din knoglers opbygning og nedbrydning skal gerne finde balance og styrke. Når frygten bliver forløst, så kan knoglernes arkitektur og struktur bedre bære og holder os oppe igennem livet.

Hvis du har knogleskørhed, så kan du tage medicin, som bibeholder gammel knoglevæv, men vi har brug for ny stærk knoglevæv. Knogler er enormt levende, lette og knoglemarven producerer hvide og røde blodlegemer blandt andet. Med lyd healingen vil vi også arbejde med at gøre dit sind til en partner som styrker dine knogler.

Optages med video samt god kvalitet lydoptagelse online
Fredag den 3. marts kl 16-17
Pris: 149 kr
1 Session 1 time

Hjerte/Tyndtarm Meridian Healing - Glæde og had, ensomhed, fastlåst, søvnløshed, fordøjelse- og vægt problemer, tinnitus, parasitter

Hjerte/Tyndtarm meridian banen er på mange måder kroppens tænd/sluk knap. Hvis vi f.eks. har fået fjernet vores visdomstand - den yderste tand, så har vi en tendens til at miste vores tænd/sluk knap, og flygte ind i den digitale verden, da den har en tænd/sluk knap. Det har svigermor ikke ;) Det er den sidste lyd healing i min meridian lyd healing serie, og selvom den er lidt overset, så jo mere jeg undersøger omkring den, jo mere værdsætter jeg dens store arbejde.
 
Meridianen er vigtig for at kunne skelne det "rene" fra det "urene" og modtage næring, da tyndtarmene udtrækker 90% af næringen fra vores kost. Når der mangler energi i hjertet af meridianen, så kan vores iltoptagelse også mindskes, dvs. ilten kan ikke binde blodet ordentligt, og vi kan føle os trætte hele tiden og få svækket immunforsvar, da mange bakterier og virus holdes nede af et højt iltniveau i kroppen. De vågner dermed op fra deres dvale, og de er sultne! Men de har ikke nogle tænder, så de udsender enzymer, som kan skabe en masse udfordringer. Blodet har selvfølgelig en markant betydning for denne meridian bane, så hvis man nogle udfordringer på det område, så er denne meridian healing genial.
 
Rent fysisk er det albuesmerter, øre problemer (såsom tinnitus), hjernen med migræne og hovedpine, søvnløshed, smerter i håndledet på lillefingersiden og faktisk siger man også fødder og tæer har en forbindelse med denne meridian bane i ubalance, udover selvfølgelig selve hjertet og tyndtarmene. Du har formentlig ikke tænkt over, at tyndtarmene lidt ligner hjernen, men en stor del af vores hjernes kilde til glæde kommer fra tyndtarmene, som producerer 90% af vores serotonin. Uden en god tarmflora har vi det sjældent godt. Derudover kan vi støde på candida svamp og parasitter i dette område.
 
Følelsesmæssigt så oplader glæde denne meridian, og had mindsker energien i den. Meridianen fungerer som opbevaring for de to følelser og er forbundet med visdomstænderne. Vi vil øge "ilden" i maven og få bedre kontakt med vores mavefornemmelse i denne lyd healing.
 
Hjerte/tyndtarm meridianen oplades især når vi bevæger vores arme, hvilket giver blandt andet energi til vores tyndtarme og hjerte, så vi kan slippe hadet og følge vores glæde.
 
Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse online
Pris: 250 kr
1 Session 1 time

Avanceret Healing af Blokeringer - 144hz Lyd Healing med ny stemmegaffel

Dette er ikke en nybegynder lyd healing - her går vi ind og bruger den nye 144 hz Fibonacci stemmegaffel uden vægt (den skaber lyd) i vores energifelt/aurafelt. Den er kraftig og kan give elektriske "spjæt" i kroppen undervejs. Måske du falder i "søvn" til den, hvor dit bevidste sind tror den sover, men er helt væk i en nærmest bevidstløs tilstand. Stemmegaflen lyder ikke smuk, men er skabt til at være en kraftfuld opløser og nedbryder af gamle mønstre. For mig lyder den henad en syngeskål.
 
Vi er omgivet af uharmoniske frekvenser, støj og stress konstant, men hvordan kan vi opbygge vores modstandsdygtighed over for det?
Denne stemmegaffel og session vil arbejde med ubevidste mønstre - steder i ens energifelt, hvor tingene kan vokse lidt vildt med "ukrudt" fra samfundet, det kollektive energifelt og forfædre. Det er områder som vi mindst har lyst til at kigge ind i, og stemmegaflen vil bryde ned de gamle blokeringer, som andre ikke har kunne gå ind i.
Vi vil udvide og åbne os fuldt ud, gå igennem ubehaget og finde velsignelsen. Intentionen er til det højeste bedste for alle, hvilket kan være noget helt andet end du forventer!
 
Der kan være en del udrensning efterfølgende, hvor man kan føle sig træt og ting der dukker op fysisk og psykisk. Vær overbærende med dig selv.
 
Optaget  med video samt god kvalitet lydoptagelse
Pris: 296 kr
1 Session 1 time

Lunge/Tyktarm Meridian Healing - Gammel sorg/tab, grænsesætning, hud, depression, fordøjelse, nakkeproblemer.

Lunge og tyktarm meridianen bærer på en del af vores tunge følelser af gammel sorg og tab, der ofte sætter sig i nakken og på vores skuldre - med lyden kan vi gå ind og nulstille/forløse de følelser, så vi ikke længere føler os fastlåste og kontrollerede af fortiden, men får sluppet følelsen af sorg og transformeret den til kærlighed. Hvis energien er lav, så vågner vi tit op om natten fra kl: 3-7, hvor disse meridianer er mest aktive og kan have udfordringer med vores hud, hals, kindtænder, bihuler samt lunger og tyktarmen.

Tit observeres det, at man har udfordringer med huden, hvis man er følsom og har svært ved at sætte grænser. Huden er vores ydre grænse og kroppens største udrensningsorgan, og ufordøjede følelser er det som oftest tapper os mest for kræfter. Så uanset hvad du har af udfordringer med huden, så er dette en alletiders session.
 
Lunge/Tyktarm meridianen arbejder sammen med mave/milt meridianen - begge disse meridianer var dem som jeg selv havde størst udfordringer med, og havde blandt andet bihulebetændelse og allergi pga. det.
 
Når vi ikke får sluppet de gamle følelser, så optager det plads på vores indre computer og tapper os for energi. Når vi har nok energi, så kan kroppen helbrede sig selv med de rette næringsstoffer. Vi bliver i stand til at slippe det, som ikke længere tjener os og kan ånde frit ud, i stedet for at være i overkontrol. Det er en god session for dig med fordøjelsesbesvær af al slags.
 
Lunge/tyktarm meridianen oplades især når vi bevæger vores arme, hvilket giver blandt andet energi til vores lunger og tarme, så vi kan slippe fortiden og gammel sorg.
 
Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time

Lyd healing af Mave Milt Meridian - Bekymring og overtænkning, manglende sexlyst, fordøjelsesproblemer og lav energi

Stærk anbefaling af denne lyd healing! Dette er den kraftigste og vigtigste meridian/energibane efter min erfaring :)
 
De fleste har desværre udfordringer med denne meridian, især i den vestlige verden, da vi har tendens til at være meget i hovedet, hvor vi konstant spekulerer, bekymrer os omkring fremtiden og overtænker samt ikke får nok jordforbindelse.
 
Vi får ofte problemer med fordøjelsen, lavt energiniveau og en fraværende sexlyst, når energien er lav her.
 
Når jeg tester folk, så er det en meridian som oftest er helt tappet fra energi og polariteten omvendt (nødt til at stjæle fra de andre "energibatterier").
Specielt fordi mange har ar på knæene, fået et kejsersnit, rodbehandlede kindtænder eller ar omkring brysterne, som kan gå ind og mindske den elektriske energi, som bliver ledt igennem bindevævet.
 
I ubalance kommer vi til at rende rundt som omvandrende dynamitstænger, der venter på at eksplodere på de forkerte tidspunkter og de forkerte personer, vi har mest af alt lyst til at være os selv og blive ladt være i fred, fordi vi har svært ved klare stress samt høje lyde/stærke dufte og med stor trang til kaffe og sukker for at klare os igennem dagen (og vi har særdeles svært ved at komme op om morgenen, da den er aktiv fra 7-11 om morgenen denne meridian).
 
Mave milt meridianen oplades især når vi bevæger vores ben og baller, hvilket giver blandt andet energi til vores skjoldbruskkirtel/stofskifte, brysterne, binyrer/adrenalin, fordøjelse/mavesyre, seksuelle organer, frontallapperne af hjernen samt en del af øjnene (øjet får også energi fra leveren og pericardium).
 
Når vi får nok energi og næringstoffer til disse områder fungerer de langt bedre og oplever ofte at ubalancerede følelser af lav selvværd, angst og selvstraf som er svære at fordøje transformeres - man spilder simpelthen mindre tid på unødige bekymringer og er i mere fred og tillid.
 
Optages med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time
 

Nyre/blære Meridian Healing - overgangsalder, lavt energiniveau og unødig frygt

Denne vigtige energibane i kroppen står for vores nedarvede energi og livscyklus - derfor vil vi arbejde med overgangsalderen her også og de indbyggede negative forventninger, som kan ligge her omkring overgangsalderen. Blæren er den længste meridian i kroppen med hele 67 punkter, og hjælper os med at skelne rent fra urent, og når der er ubalance i denne mener man i kinesisk medicin at man kan have problemer med vand i benene og vandladning om natten. Når vi har balance i nyre/blære meridianen har vi en stærk vilje og livskraft - når den er i ubalance ofte pga. chok og traumer ofte i unødig frygt og næsten paranoid tilstand. 
 
Vandelementet er fokus for kroppen, og deriblandt alt hvad der har at gøre med følelser og spiritualitet, da denne energibane især er i fokus om vinteren, hvor vi går i hi og selvreflekterer. Intentionen er på at styrke energiniveauet i denne vigtige meridian bane og bryde ud af hamsterhjulet, så vi har større modstandskraft og hjælper os igennem livet og de overgange, som der uundgåeligt er i stedet for at havne i en tilstand af fastlåsthed. Nyrerne hjælper os desuden med at omdanne d-vitamin til den aktive form, har forbindelse til ørerne, hår på hovedet og knoglerne ifølge kinesisk medicin. Udfordringerne fysisk kan være bihulebetændelser, nyresten, hovedpine og blodtryksproblemer.
 
Det bliver en kraftfuld healing, hvor vi vil tage støjen ud af signalet - og lad kroppen vende tilbage til dens oprindelige fabriksindstillinger.

Optages med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time

Pris 250 kr:

Tilmeld Nyre Blære Meridian Healing

 

Kropsvægt Lyd Healing - Få din vægt i balance

Vores kropsvægt - uanset om vi er overvægtige, undervægtige eller helt normale er et område mange af os kæmper med. Det kan være vi har lidt for meget på sidebenene, kæmper med en sukkerafhængighed, skyld og skam omkring mad, svært ved at styre os når vi er trætte og bare generelt overbevisninger vi slæber rundt på omkring kroppen og mad.

Du har formentlig prøvet mange slankekure, læst stolpe op og ned omkring sundhed og kost - men alligevel haft svært ved at knække koden på langt sigt.

I denne lyd healing vil vi hjælpe dig til at lande på din naturligt optimale vægt og et sundt, balanceret forhold til din krop og mad. Sammen vil vi gå på opdagelse i de selvsaboterende mønstre vi har omkring mad og kropsvægt, så det bliver lettere at træffe de gode valg i forhold til træning, søvn og kost. Vi kommer til at arbejde med at forløse traumer der kan forstyrre lymfevæsken i kroppen og mucin blandt andet.

Varighed 4 sessioner online af 1 time

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse

Pris: 320 kr.

Regnbue Healing og Aktivering

Hvis du har følt dig overvældet af livet igennem et længere stykke tid med træthed og stress, og som om du står midt i en kæmpe forandring, men ikke helt er landet endnu i det nye, så kan denne nye lyd healing være en kraftfuld opgradering og aktivering af dit energisystem.

Regnbuen er i utallige traditioner verdenen over blevet set, som broen mellem himmel og jord i balance. Den krukke med guld som venter ifølge irske sagn er altså ikke fysisk guld, men næsten! Regnbuen bygger bro fra den gamle verden til den nye, står for transformation, held, håb og ny energi.
 
I denne aktivering og healing vil vi arbejde med alle syv chakraer og det fulde spektrum af de farver i dem, foran og bagpå. Så du både kan træde frem i verdenen og modtage støtten og hjælpen, der altid er tilgængelig. Jeg vil bruge krystaller og de to nye stemmegafler baseret på fibonacci frekvensen til at skabe større flow og balance i kroppens energisystem. Det er en ret unik tilgang i forhold til de andre lyd healinger jeg laver, så du vil nok blive overrasket over den kraftige effekt.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time

Pris: 199 kr. (normalt 275 kr) 

Frygt og Vrede mod Kroppen - 10 minutters Healing og Giv slip

De fleste af os behandler ikke kroppen særligt godt - vi føler det er en irriterende forpligtelse, den skal hele tiden passes og plejes.

Når vi oplever en ydre trussel fra verdenen mod vores krop, kan det ofte sætte gang i en følelse af frygt og vrede mod kroppen.
 
Så i denne healing arbejder jeg med lyden til at forløse følelserne af frygt og vrede mod kroppen, samt guide dig blidt til at give slip følelserne. Jeg arbejder med jord forbindelse, så alle følelserne kan slippe til jorden.
 
Den er lavet til at blive brugt jævnligt, hvornår end du trænger til at have det bedre i din krop og slappe af - også hvis du har fysiske fornemmelser i kroppen du gerne vil være fri for.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 10 minutter

Pris: 99,5 kr. (normalt 199 kr)  

 

Universel Meditation Healing - 10 Minutter med 528 HZ Hjerte og Stress Lyd Healing

Nu kan du opleve den kraftfulde lyd healing i en kort 10 minutters udgave uden min stemme, som er perfekt til meditation og beroliger din krop efter en stressende dag.
 
Lyden får det, som kører for hurtigt til at falde til ro og det som kører for langsomt til at speede op, indtil kroppen finder sin unikke balance. Så perfekt, når du står op eller går i seng for at få en god start eller afslutning på dagen.
 
Ved hjælp af lyden, kan kroppen tune sig selv og i den korte optagede meditation aktiverer jeg Jord stjerne chakraet og dit Sol stjerne chakra. Det som ville svare til plus og minus på batteriet, så din krop får jordforbindelse og adgang til din intution. Bare lyt til den 1-2 gange om dagen, og bemærk forandringerne som først subtilt og senere mere markant vil dukke op i dit liv. Når vores egen kop er fyldt op med energi, så er vi en større magnet for bedre helbred, penge og gode relationer.
 
Lyd healingen er optaget med 528 Hz stemmegaflen som står for hjertechakraet og DNA healing i to udgaver. Én med fuglelyde og vand i baggrunden og bare ren lyd optagelse af stemmegaflen, så du har lidt af vælge imellem.
 
Bare læn dig tilbage, luk øjnene og slap af i 10 minutter.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 10 minutter

Pris: 99,5 kr. (normalt 199 kr) 

 

Lyd Healing af Bugspytkirtlen og Milten - Forholdet til din mor, Blodsukker/Insulin og immunforsvaret

I denne kraftfulde session vil vi arbejde med at rense vores milt og bugspytkirtel fysisk og energetisk.

Fysisk, har milten en vigtig rolle at spille for vores immunforsvar, hvor bugspytkirtlen har en vigtig rolle for både vores fordøjelse og regulering af blodsukkeret.

Energetisk har de en relation til vores evne til at drage ordentlig omsorg for os selv, at nære os selv og mærke sødmen i livet. Mange med ubalance på dette sted ofte vil tage sig af alle andre, og ignorere sine egne behov. Dette kan være en medvirkende faktor bag udfordringer med fødevareellergier og blodsukkeret blandt andet.

Ligesom leveren er forbundet med ens far, så vil milten og bugspytkirtlen være relateret til ens moder. Hvis vi har haft en svær opvækst eller et dårligt forhold til vores mor, så kan energien i dette område være ubalanceret, og vi kan uden vores vilje blive trukket ind i situationer, hvor vi føler os magtesløse og frustreret. Når vi styrker energien i dette område, så kan vi øge vores vilje og styrke til livet.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time

Pris: 199 kr. (normalt 275 kr)

"Jeg vil iøvrigt rose dig for dine lydhealinger som jeg har købt flere af.
Jeg oplever stor afslapning ved selve lydhealingen men kan især mærke forandringer i tiden efter."
Kh Berith

 

Healing af Tænderne og Kæben - Kæbespændinger og Udfordringer med Tænderne

Dette tema har været stærkt efterspurgt af mange af jer, og nu kaster jeg mig endelig ud i den!

I denne session vil vi arbejde med tænderne og kæben, som de fleste mennesker i perioder af deres liv oplever udfordringer med. Vi ser på hvordan vi kan afspænde kæben og styrke det energetiske. Vi vil se på udfordringer såsom TMJ, smerter, infektioner såvel som følelser der lagret i dette område, så de kan blive forløst. Det bliver en kraftfuld session, som du ikke har lyst til at gå glip af!

* Huller i tænderne
* Paradentose
* Tandsten
* Hovedpine pga. kæbespændinger
 
Bonus sessionen arbejder med 144 hz stemmegaffel og meridian banerne - stærkt anbefalet.

Optages med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 2 sessioner af 1 time + 15 minutters ekstra session uden optagelse med særlig teknik

Pris: 249 kr. (normalt 275 kr)

 

Galdeblære Meridian Healing - Manglende Støtte fra Far, Bitterhed og tage beslutninger

Galdeblæren er som organ lidt overset - gemt inde bagved leveren. I denne session vil vi arbejde med at heale og balancere denne essentielle meridian. Galdeblære meridianen står i kinesisk medicin for at vælge imellem forskellige muligheder, tage en beslutning og være god til at skelne og bedømme situationer. Hvilken vej er den rigtige for mig? Galdeblæren hjælper os med at finde retning i livet, når vi havner i overspringshandlinger eller ubeslutsomhed.  Derudover taler den tit som organ om vores forhold til vores far, og hvorvidt vi har oplevet manglende støtte fra ham.

På et fysisk niveau, så hjælper galdeblæren med fordøjelsen, kroppens fleksibilitet og styrke af senerne. Galdeblære meridianen udfører leveerens plan, giver mod og initiativ til at holde vores liv kørende inkl. vores følelser. Galdeblære meridianen løber langs siden af vores hoved og kroppen, og transformerer vitalitet fra nyrerne til handling.

Galdeblæren står også for søvn, da den er forbundet med tidspunktet fra kl 23-01 om natten. Søvnløshed eller når man vågner op midt om natten samt manglende evne til at falde i søvn indikerer typisk en galdeblære meridian i ubalance. Det samme hvis man holder sig selv tilbage, har svært ved at træffe en beslutning eller let giver op.

Galdeblærens job er at optage ethvert overskud fra leveren og tilsammen hjælper disse organer med at regulere blodet, fordøjelsen og følelser. Leveren er generalen, hvor galdeblæren er dens højre hånd, som hjælper med at gøre leverens visioner til virkelighed og træffe vigtige beslutninger. 

Galdeblære meridianens værste fjender: Undertrykt vrede, bitterhed, afsky, sukker og alkohol

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time

Intropris: 149 kr. (normalt 275 kr.) 

 

Lyd healing - Heal dit forhold med Penge

Jeg har tidligere lavet en gratis lyd healing på overflod, men denne session handler specifikt omkring penge. Penge er en af de største udfordringer mange mennesker render rundt med, nærmest uanset hvad der står på deres bankkonto, så kan det skabe følelsen af utryghed og mangel.

Penge er en kæmpe stresskilde for mange mennesker, specielt sidst på måneden, og for meget stress er stærkt medvirkende til at gøre os syge. Så det giver god mening at heale på stressen vi har omkring penge! 

Mange mennesker har overbevisninger og historier, der næsten fungerer som en "virus" når det kommer til at have et sundt forhold til penge.

Disse "viruser" har en tendens til at fastholde os i en mangeltilstand og begær efter mere, men kan blive omprogrammeret, så vi kan se penge i et helt nyt lys og skifte vores syn på dem, så vi har et sundere og bedre forhold med penge fremover.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time

Pris: 275 kr.   

 

Healing af Ryg Centrene

De fleste er meget fokuseret på deres forside, men overser at chakraerne både er foran, men også BAGVED. Når vi renser og styrker vores ryg centre, så er vi mere modtagelige for at modtage livets gaver og opleve støtten fra andre mennesker. Fordi det er så overset et område, så kan det bringe store indsigter og forbedring af din energi. Det er én af mine yndlings healinger netop fordi, at der ligger et skjult potentiale og gave for mange i dette område.

Rod chakra: Handler omkring vores hjem og hvor behagelig/sikkert det er for os, og støtter os i at rydde op og færddiggøre projekter.

Sakral: Gamle udfordringer i forhold til penge, intime forhold, smerter i lænden, åbne dig for mere nydelse og overflod.

Solar Plexus: Åbner dig for at modtage mere støtte, fra dig selv og andre. Specielt god til personer som tager sig af alt og alle, men glemmer at tillade sig selv at modtage støtte.

Hjerte: Åbner dig for at modtage mere kærlighed, give og modtage det frit med et åbent hjerte.

Hals: Åbner dig for inspiration, stoler på dig selv og din stemme - hvad du har at sige, dele og skabe.

Tredje øje: Øger din intuition, din indre viden og reducerer anstrengelse af øjnene

Krone: Være i det rigtige forhold med tid (ikke stresse rundt og glemme nuet), mere forbundet med naturen

Derudover generel smerte i ryggen og ubehag.

Optages med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time + Bonus session på 1 time

Pris: 275 kr.  

 "Jeg er super glad for de lydhealinger du har lavet og jeg har rigtig mange af dem, så kan jeg lige høre en når det passer.
Jeg har lige hørt halschakra lydhealingen da jeg havde ondt i halsen, og det gik ikke længe før halsen var normal igen.."

Susanne

Lyd Healing - Samlet Chakra Healing som Regnbuen

Her har jeg samlet alle de forskellige lyd healinger jeg har lavet på chakraerne - fra rod chakraet til krone chakraet. Du behøver ikke lytte til dem i en bestemt rækkefølge, men jeg anbefaler at du lader der går min. et par dage imellem hver healing for at få integreret energien, og undgå for stærk en udrensning.

Find beskrivelserne af de forskellige healinger under dem enkeltvis her på siden :)

Dette er kraftfuldt arbejde, som går ind og påvirker din dybeste energimæssige struktur. Når vi er ikke havner i den ene eller den anden grøft (handling eller manglende handling), men finder vores neutrale midtpunkt, så kan vi lettere navigere i livet efter vores indre GPS og undgå den følelsesmæssige stress det skaber at være i en ubalanceret tilstand.

Tillad dit indre selv at blive fri for gamle historier og energier, der ikke længere repræsenterer dig.

Pris: 1499 kr. (spar over 400 kr i forhold til at købe seperat)  

 

Lyd Healing af Indre Kritiker - Åbn dig til kreativitet, nydelse og intimitet

Den indre kritiker er oftest skabt i vores tidlige barndom af forældre eller kulturen, som har gjort os "forkerte" eller virket truende mod vores sandhed - og som en naturlig forsvarsmekanisme har vi ofte dannet en indre kritikker for at beskytte os imod dette. (måske lidt ligesom på billedet har vi lavet en skrap tante der holder øje med os) Men det skaber i høj grad en ubalance, hvor vi presser os selv unødvendigt og måske slet ikke får handlet på vores iboende kreative evner.

Så i denne lyd healing vil vi arbejder med at undersøge og neutralisere de overbevisninger, historier og mønstre som fodrer vores indre kritiker. Det løsner op i vores hara/sakral chakra og åbner os for mere kreativitet, intimitet og produktivitet!

Jeg må indrømme, at den indre kritikker var en tone, som jeg havde svært ved at høre i starten - men når først man har hørt den, så tænker man "hvordan søren har jeg kunne overhøre den!" Tingene er aldrig godt nok for den indre kritiker, så den kan være en hård nød at danse med. Glæd dig til at have friheden og modet efterfølgende til at få dannet en indre "coach" i stedet for en indre kritiker. 

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time

Pris: 275 kr. 

 

Lyd Healing af Huden - Acne, Rosacea, Eksem, Psoriasis og andre hudproblemer

Huden er på mange måder vores visitkort udadtil - og kan have en kæmpe indvirkning på vores følelse af selvtillid og selvværd, især fordi vi tit ikke kan skjule problemer med huden. Når teenagealderen er overstået, så vil de fleste af os gerne være frie for at kæmpe med urenheder, men tit kan hud problemer skyldes dybereliggende udfordringer med fordøjelsen, følelser og især grænsesætning, da huden står for vores ydre grænse mod omverdenen.

I denne session vil vi arbejde med at styrke huden, og fjerne støj der forhindrer den i at være smuk og fuld af glød. Vi vil især se på nedarvet udfordringer med huden fra mor og far, og rydde ud i dette.

Huden hænger sammen med lungemeridianen i kinesisk medicin, og kan skyldes sorg/have svært ved at give slip - så vi får også styrket den så vores hud kan være i topform uden at skulle bruge mange penge.

En fordel ved denne session er desuden at rynker vil blive bearbejdet, når spændinger og lymfevæskerne kommer i bevægelse.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time + Bonus session

Pris: 275 kr.  

  

Lyd Healing af Muskler og Maven - Anspændt og bekymret

I denne session vil vi arbejde med vores muskler, der ofte kan holde på anspændthed forårsaget af forskellige følelser, eller direkte udvikle sig til muskelsygdomme, der kan hæmme en markant. Smerter og besvær med bevægelse er ofte en udfordring, specielt omkring nakken og lænden for mange med muskelsmerter. Derudover vil vi arbejde med den vigtige mave meridian, som står for muskelsystemet, og som bliver svækket ved bekymring og overtænkning, der er blevet et klassisk problem for mange i den vestlige verden.

Mange kan man efter traumatiske oplevelser opleve, at de danner et muskelpanser, og har svært ved at slappe af - nærmest uanset hvor mange behandlinger de går til - denne underbevidste forsvarsmekanisme vil vi arbejde med.

At få hurtigere restitution og mere afslapning i musklerne, så kronisk fastholdte muskler slippes og den rette harmoni mellem spænding og afslappethed opretholdes er intentionen. Myoser vil blive frigivet og flow vil blive øget.

For mange hvor massage enten er for intensiv eller smertefuldt, så kan denne metode anbefales på en blid men effektiv måde at slippe muskelspændinger.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time
Pris: 275 kr.  

 

Lyd Healing af Ørerne/Tinnitus/Hørelsen og Nyrerne

I denne session vil vi arbejde med vores fysiske ører og hørelsen, hvor tinnitus især er blevet et voksende problem for mange, men også det at lytte til vores indre stemme. Da ørerne er forbundet med nyrerne ifølge kinesisk medicin, vil vi også se på blokeringer her, som kan være blandt andet frygt og stress.

De ting som ørerne og nyrerne typisk kredser om er: Drænende træthed og langvarig stress, frygt for helbredet og økonomi, behov for kontrol og anspændthed, for højt blodtryk, et nervesystem i alarmberedskab, og ikke vil lytte indad - benægte sin egen sandhed og intution. Nyre meridianen har også en funktion for hår på hovedet, knogler, bryster og binyrerne blandt andet.

At finde frem til sin indre sandhed og lytte til den kan være den indre GPS man har manglet i sit liv.

Bedring i hørelsen og mindskning af tinnitus er min intention for denne session samt øget energiniveau og funktion af nyrerne.

Optages med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 2 sessioner én på 1 time og 20 minutter og bonus session 1 time

Bonus session 1 time på nyrerne

Pris: 275 kr.  

 

"Jeg vil godt lige rose dig for din lydhealing til hørelsen og nyrerne: tinitus på mit venstre øre er nærmest helt forsvundet, og på højre øre er støjen halveret ❤️" Tusind tak for det ❤️
Kærlig hilsen
Marianne

 

Højt Vibrerende Healing - Overkom lavt vibrende energier i dit liv

Flere af jer har efterspurgt mere beskyttelse fra elektromagnetiske forstyrrelser, højere energier og mere frihed fra andres energier.

Derfor har jeg eksperimenteret med lyd healing, og kommet frem til en metode som kan løfte din vibration så højt, at du ikke længere bliver påvirket af hvad der foregår i det kollektive af mental og følelsesmæssig støj, af alle de radio/wi-fi og EMF bølger vi svømmer rundt i, og ikke mindst de psykiske angreb andre mennesker måske bevidst eller ubevidst laver mod os.

Alt det som render rundt og forstyrrer vores krops egen rytme og naturens, ja endda universets.

Kan vi faktisk tilpasse os og trives i et miljø med mange stresskilder? Nogle har haft svært ved det i disse år og har oplevet at deres "skjolde" er gået ned pga. stress og det kan være en udfordring at komme ovenpå igen.

Jo højere vores energi er og jo mere vores signal kommer tilbage til helhed, jo mere modstandsdygtig bliver vores system. På den måde kan du lettere navigere i de miljøer som vi allesammen lever i, for vi kan ikke regne med at kaoset og stress bliver mindre fremover. 

Dette er ikke en begynder lyd healing, og jeg opfordrer dig til at have taget andre først, for at minimere den udrensning du kan opleve.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse - Optagelsen virker ligeså kraftfuld som live :)
Varighed 2 sessioner af 35 minutter.

Pris: 275 kr.   

  

Healing af Øjnene og synet - Blinde vinkler i dit liv?

Denne session arbejder dels med vores fysiske øjne og syn, men også vores spirituelle syn. Da øjnene er forbundet med leveren ifølge kinesisk medicin, vil vi også se på blokeringer her, som kan være blandt andet undertrykt vrede.

De ting som øjnene typisk snakker om er: Manglende tiltro til én selv, traumer fra fortiden som man har svært ved at se i øjnene og konfrontere, bekymring for fremtiden og overtænking over fortiden - rent fysisk kan hovedtraumer, spændinger i kæbeledet og lignende dukke op.

Større klarhed både fysisk og intutivt vil der blive åbnet op for, hvilket vil tillade os at se flere muligheder og udvide vores muligheder og potentiale i livet.

Bedring i synet både nærsynet og langsynet samt potentielt set gråstær er min intention for denne session.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time og 20 minutter

Plus Bonus session

Pris: 275 kr.   

 

Lyd Healing af Krone Chakra - Forhold til Tid og Spirituelle enhed

Krone chakraet er det allersidste chakra i min serie af chakra healinger. Og jeg må indrømme, at jeg faktisk har haft lidt modstand mod at lave den - for hvordan kan der opstå blokeringer i dette center, som ikke er adskilt i to sider på samme måde, som de andre? Men.. til min overraskelse, så vil jeg nok bedømme det, som én af de vigtigste healinger jeg kommer til at lave, der kan sidde meget energi fastlåst her, der vil blive befriet og tilgængelig.

(Du behøver ikke tage chakra sessionerne i rækkefølge, de er også optaget i forskellig rækkefølge)

Dette energi center handler om vores forbindelse til universet, vores forhold til naturen og heriblandt det spirituelle, og ikke mindst også vores forhold til tid. Ofte vil personer, som er kronisk for sent på den opleve en bedring efter denne session.

Der kan også findes hoved traumer i dette område og tendenser til hovedpiner/migræne. Derudover har krone chakraet en stor del af vores af vores "nye" hjerne, som er i stand til at tænke matematiske og musisk. Så hvis du har haft svært ved tal i mange år, så kan denne lyd healing hjælpe på det.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 1/4 time

Pris: 275 kr.  

  

Lyd Healing af Tredje Øje chakra - Bekymring og Sidde fast i fortiden

Denne session arbejder på at rense ud i og åbne det tredje øje chakra. Ubalancer her kan f.eks. give sig udslag i: Overtænkning/bekymring omkring fremtiden, se tilbage på sin fortid og sidde fast i fortrydelser, hovedpine/migræne, have svært ved at bruge skelneevne og kende sin sandhed, tvivl på egne opfattelser, problemer med melatonin produktionen og deraf søvn/depression, problemer med hukommelsen, og ikke mindst PTSD og hjernerystelser mm. 

En større klarhed og bedre funktion i det tredje øje chakra giver dig en bedre tilstedeværelse i nuet, en stærkere forbindelse til din intution og indre vejledning. Derudover får du en større bevidsthed om hvad dine gaver og evner er, og hvordan du kan dele dem bedst. Når du er tilstede i nuet så vil du også opleve en større fred og ro i sindet.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time

Er optaget og klar til dig.


Pris: 275 kr. 

  

Lyd Healing af Udmattelse og Stress

Disse sessioner vil arbejde med den udmattelse og stress, som de fleste af os er havnet i - vores indre og ydre hektiske liv med flere stresskilder end før, kan efterlade os drænet og tappet for energi.
 
Uden det overskud, som gør os i stand til at håndtere den stress bliver vi tit en hidsigprop overfor familien eller kollegaer, eller kaster alt vores energi ud på andre og har intet tilovers til os selv. Vores kop er måske allerede fyldt fra nedarvet stress, familieliv, stress skabt under fødslen eller skolen, så pludselige ændringer kan betyde at det hele vælter.
 
Vi kommer til at arbejde med hovedet og vores sympatiske nervesystem (kamp/flugt) samt binyrerne rent fysisk i disse sessioner. Stressen kan også især påvirke vores fordøjelse, og modstand mod EMF. Jo stærkere din frekvens/vibration er, jo mere modstandsdygtig er du overfor disse frekvenser.
 
Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse

Varighed 2 sessioner af 1 time

Pris: 275 Kr.   

 

Lyd Healing af Hjerte chakraet - Give og modtage kærlighed, Hjertesorg og sige til og fra med hjertet

Vores hjerte chakra fortæller om vores evne til at give og modtage kærlighed - fra og til os selv, andre og verdenen/naturen. Følelsesmæssigt kan det være overbebyrdet med hjertesorg, depression og tristhed ja sågar had. Det kan også komme ud af balance med hensyn til at give for meget og tage sig for meget af andre på bekostning af ens egne behov.

Fysisk så sætter hjertets rytme humøret for resten af kroppen. Angst, depression og ar på sjælen kan sætte sig som en forhindring for vores hjerteslags naturlige rytme. Denne session arbejder på at bringe fysisk og følelsesmæssig balance til dit hjerte så du igen kan opleve betingelsesløs kærlighed og kende dit hjertes sandhed, hvor du kan være sårbar og stærk på samme tid.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time og en på halv time

Pris: 275 Kr.   

  

Lyd Healing af Fødder og Ankel - Sidde fast i ens liv

Fødderne og knæene er ret oversete områder, som virkelig indeholder en del information og potentiale til at blive healet. For mig var det én af de vigtigste sessioner jeg har taget med størst effekt. Hvor mange af os har ikke haft knæproblemer, forstuvet anklen eller tæerne? Rent følelsesmæssigt har knæene og fødderne noget at gøre med at føle os fastlåste i en usund situation, som vi har svært ved at bryde fri af.

Når vi har healet på energien her, så vil du have lettere ved at rykke fremad i dit liv og få healet på både de fysiske og følelsesmæssige blokeringer, som har siddet hernede. Og det hjælper hele kroppen! Ikke kun knæ og fodskader.

Det kan være et godt supplement til afhængigheder at bruge dette program. Der sidder desuden fødselstraumer i dette område.

Optages med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 2 sessioner af 1 time og 10 minutter - plus bonus session på 1 time

Sessioner:Alt er optaget og klar :)

Pris: 395 Kr.  

 

Lyd Healing af Hals Chakra - Skjoldbruskkirtlen, Blive hørt og sige til og fra, Nakke og kæbe spændinger

Denne session arbejder vi på hals chakraet, som efter min mening er blandt de vigtigste, da vi skaber en stor del af vores liv efter de ord vi bruger, og ikke mindst hvad vi ikke får sagt!

Hvis du er som de fleste, som vil der dukke en del støj op i denne session, som bliver forløst og transformeret om til ren energi, du igen kan bruge. Hals chakraet handler om - hvad vi siger, eller ikke siger, og hvorvidt andre hører på hvad vi siger. Vi kigger også på hvordan har vores skjoldbruskkirtel det og få healet på den, så den kan komme i balance på en naturlig måde - da den på samme måde som binyrerne har en rytme, vi kan gå ind og få tilbage til fabriksinstillingerne. Vi ser også på hvad og hvordan vi spiser, hvor meget vi stoler på os selv. Derudover vil nakke og kæbe spændinger bliver arbejdet med.

Bemærk: Når vi arbejder med hals chakra med denne metode, så kan det være en smule intenst for nogle og du kan opleve en del udrensning efter sessionerne. Jeg oplevede selv en spændinger som først blev en smule værre én dag, hvorefter den slap efter endnu en gennemlytning af lyd healingen.

1 Session som er optaget + 35 minutters session kun på skjoldbruskkirtlen.

Pris: 275 kr.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse.
Varighed 1 time  + 35 minutter 

 

Healing af Fordøjelsen - Irritabel tyktarme, Forstoppelse og Intolerans

Fordøjelsen er område, hvor mange af os har udfordringer til tider og det kan være enormt krævende at have problemer med sin fordøjelse. Jeg har selv haft min andel af fødevareallergier og intolerans, og lyd healing er et godt redskab til at støtte op omkring vores fordøjelse på en naturlig og ikke invasiv måde.

I disse to healing sessioner vil vi arbejde med at få støttet vores fordøjelse, og alle organerne som tager del i fordøjelsen, samt de følelser som er forbundet med dem - intentionen af forbedre fordøjelsen, absorbere næringsstofferne i maden bedre og opleve mindre skyld, skam og stress omkring vores fordøjelse og spisning.  

Bemærk: Når vi arbejder med fordøjelsen med denne metode, så kan det være en smule intenst for nogle og du kan opleve en del udrensning efter sessionerne.

2 Sessioner  og bonus session- 395 kr.

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse.
Varighed 1 time  

Hey. Ville bare sige det er for vildt.
I nat hørte jeg din lydhealing med fordøjelsen da jeg vågnede i morges havde jeg ikk ondt i maven mere overhovedet (har betændelse i tarmen) og lige været indlagt en uge.
Har haft mega ondt de sidste 3 uger.

 

Healing af Rodchakra - Højere energiniveau, Være groundet, tryg finansielt, sove bedre

Rodchakraet er vores fundament og uden balance og harmoni her, så bliver vi enten fanget i at handle for meget og konstant overtænkning, eller i frustration over ikke at få handlet på vores ideeer og tanker. Rodchakraet befinder sig ved det nederste af vores rygsøjle.

Rent fysisk kan sessionen støtte op og heale på skader på ens haleben, smerter i hoften (på den ene eller den anden side), lænderygsmerter, en langsom fordøjelse eller stofskifte, og kan hjælpe på ens søvn og booste ens generelle energi niveau.

Hvis der er meget rodet eller støjende energi her, så vil man som regel også opleve at man har svært ved at holde orden i sine omgivelser, og have svært ved at færdiggøre projekter og have et svækket immunforsvar.

De følelser som typisk sidder her vil være et behov for at konstant holde sig i gang og tænke for meget, eller være i frustreret fastlåsthed. Der sidder også ofte frygt omkring overlevelse og sikkerhed.

Pris: 395 kr for 1 session af time og 1 session 45 minutter samt bonus session
Varighed 1 time + 45 min. + Bonus session

Optaget med video god kvalitet lydoptagelse til download.  

 

Healing af Sakral chakra - Skyld, skam, kreativitet, seksualitet og overflod.

Det andet chakra eller sakral chakraet er oftest det mest rodede energi center i kroppen. Dette center er centrum for følelserne af skyld, skam, frustration og skuffelser. Det holder også på arrene fra seksuelle overfald, aborter, svære fødsler og graviditeter. Som om det ikke var nok, så sidder vores indre kritikker, føle sig uønsket, problemer med fordøjelsen, lænderygsmerter og udfordringer med ens kreatitvitet, og modtage nydelse, magt og penge her.

Det bliver en meget intensiv session, hvor en masse fastlåst energi fra energifeltet bliver sat i bevægelse. Når vi bringer dette energi center i balance, så vil det lede til større kreativitet, forbedret selvværd, en større oplevelse af nydelse uden skyld og en øget evne til at modtage overflod. Den er yderst hjælpsom for både mænd og kvinder.

Pris 275 kr. for 1 session + bonus session på halv time

Er optaget med video og god kvalitet lydoptagelse.
Varighed 1 time   

 

 

Healing af Immunforsvaret - Støtte og styrke til kroppens naturlige forsvar

Disse to sessioner (plus to bonus sessioner) arbejder med at styrke vores immunforsvar. Vi vil se på forskellige organer, som hjælper kroppen med afgifte - ved at støtte leverens arbejde og to vigtige kirtler/organer, som er medvirkende til et stærkt immunforsvar så som milten og brislen.

Vi arbejder osse på at styrke bihulerne og få fjernet støjen som virus kan skabe i vores system, der skaber en åbning.

Vi vil gå på udforskning i hvordan vores humør, ord og generelle følelsesmæssige tilstand har en indvirkning på vores helbred og immunforsvar. Desuden fødevarer og kosttilskud, som vil hjælpe med at holde os sunde.

Pris: 395 kr for fire sessioner
Varighed 1 time 

Er optaget og klar til dig.

 Lyd Healing af ryggen - Mindske smerter & ubehag

Rygproblemer er nærmest allemandseje - på et eller andet tidspunkt vil de fleste danskere opleve rygsmerter. I denne her lyd healing vil vi i én session få taget ryghvivlerne én for én, samt diskus og tilhæftninger af ligamenter foruden nerverne. Målet er at mindske smerter & ubehag, således, at du kan fungere i din hverdag, og få glæde af en stærk og sund ryg, der understøtter dig & dit liv.

Pris 275 kr.

Er optaget med video og god kvalitet lydoptagelse - klar til dig
Varighed 1 time   

  

Healing af Hjernen & Nakken - Hovedpine, hjernerystelse og piskesmæld

I disse to sessioner vil vi arbejde med at få fjernet støj fra hjernen, smerter og strukturelle problemer i hovedet og nakken. Vi arbejder på at få lindret og healet på en række udfordringer såsom: Piskesmæld, hjernerystelse, hovedpine/migræne, bihuleproblemer, nakkesmerter og spændinger mm.

Derudover vil der være fokus på en række følelsesmæssige udfordringer, såsom at sige til og fra - blive hørt - bekymring omkring fremtiden eller fortiden.

Bemærk: Når vi arbejder med hovedet og hjernen med denne metode, så kan det være en smule intenst for nogle. Hjernerystelser må ikke være nylige.

Pris 395 kr. for 2 sessioner + ekstra bonus session

Er optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse til download.
Varighed 1 time  

 

Healing af Solar Plexus og dit forhold til din mor & far

Solar Plexus er et meget vigtigt energicenter i vores krop. Det er her vi finder organer såsom leveren, galdeblæren, nyrer, binyrer, maven, milten og bugspytkirtlen, sammen med følelser af vrede og magtesløshed. Og ikke mindst energien af vores mor og far.

Det er igennem vores Solar Plexus at vi interagrerer med verdenen - sætter mål og opnår dem. Møder andre menneskers energier og forholder os til dem. Denne session vil arbejde med at heale udfordringer med dine forældre og balancere dit Solar Plexus generelt.

Pris 275 kr.

Er optaget - video og god kvalitet optagelse.
Varighed 1 time + Bonus session 

 

 Hey Zimon! Ville bare lige sige mange tak!
Føler endeligt jeg har et overskud jeg ikke har haft i 3 års tid,
og en hel del af mit kaos er også bare faldet til ro eller hvad man siger på en stressfri måde,
det er helt vildt føler jeg er mig igen! Mange tak - Sara

Healing af Frygt, Angst, Bekymring og Panik - Formålet er at opløse og grounde energierne af frygt og angst.

Disse sessioner med lyd healing arbejder med energierne af frygt, angst og panik. Inkluderet i dette er fobier, kamp/flugt/frys overlevelsesinstinkt, et nervesystem som er i overgear, binyrer, tendensen til at bekymre sig ukontrollerbart. Vi vil arbejde på at grounde disse energier og transformerer dem til engagerede, effektive, rolige og passende handlinger.

Jeg skulle oprindeligt skrive bachelor som fysioterapeut om angst, men da angst diagnosen efterhånden er udvandet og delt ud på en masse fobier og des lignende, endte jeg med fear avoidance. Frygt og angst er store emner, der kan virke lammende på ens liv og i særlige situationer. Det bliver nogle kraftfulde sessioner!

P.S. Erstatter ikke faglig kompetent behandling hos læge, psykolog og psykiater og des lignende. Er et supplement til at få energien transformeret.

Pris 599 kr. for 3 sessioner - er optaget og klar til dig
Indeholder
video og god kvalitet lydoptagelse, der er ligeså kraftfuld.
Varighed ca. 1 time pr. optagelse. 

 

 Hey Zimon ❤️
Hørte Binyretræthedshealingen mandag aften.
Udtrykket 80% afslutter betegner mig og mine 117 igangværende små og mellemstore projekter rigtig godt ????
Jeg syntes jeg havde krudt i røven i går, blev pludselig ikke træt af at gøre rent og vaske tøj som jeg plejer. Og så i dag - her lige efter morgenmaden - havde jeg en time tilovers inden jeg skulle ud af døren, så jeg sorterede lige mine papirer i mapper. Det er altså dokumenter fra de sidste 5 år, der bare har ligget og ventet på at blive puttet i de rigtige mapper og sat ind på en hylde.
Det tog kun en time ❤️

Binyretræthed - genstart og healing af stress

Her vil jeg arbejde med at støtte og genstarte dine binyrer. Hvis du er kronisk udmattet, har været igennem perioder med stress eller overarbejde, føler du kører på en tom tank, har en kort lunte, problemer med at sove, eller ofte føler dig overvældet, så har rytmen af dine binyrer sat sig fast på at køre i overhalingsbanen og for hurtig.

Aura balance lyd healing vil hjælpe med at genstarte dine binyrer, så de kan finde tilbage til "fabriksindstillingerne", og du kan vende tilbage til et sundt tempo. At leve i vores moderne verden kan sætte knappen for binyrerne fast i "tænd", og kan lede til en række symptomer deriblandt lav skjoldbrusk funktion og problemer med fordøjelsen.

Bemærk: Til tider kan dette arbejde med at genstarte binyrerne betyde, at man har 1-3 dage hvor man føler sig meget udmattet og træt. 

Pris 275 kr.

Er optaget - video og lydoptagelse i god kvalitet er klar til dig på siden.
Varighed 1 time 

Lyd Healing af Skuldre, Arme og Hænder - Give og modtage frit

I denne healing vil vi arbejde med dine skuldre, hænder, albuer og arme. Intentionen er at gøre dig så smertefri som muligt, og give dig mulighed for fri bevægelighed. Mange med en stærk "hjælper" profil oplever tit problemer med højre skulder, og med depression ofte den venstre.

De fleste af os arbejder i dag foran en computer og oplever problemer med musearme og ondt i hænderne. I fritiden kæmper vi måske med tennisalbuer, golfalbuer og opspændte skuldre med deraf følgende smerter. Nogle oplever endda at få en frossen skulder, som låser helt.

Derudover vil vi arbejde med den følelsesmæssige komponent af at give og modtage. Mange der kæmper med at modtage har faktisk udfordringer med at give af dem selv og deres gaver. Når vores arme er frie energimæssigt, så er vi mere åbne for at give og modtage på en mere tilfredstillende og dybtfølt måde.  

Optaget med video samt god kvalitet lydoptagelse
Varighed 1 session af 1 time

Pris: 275 kr.

 

Hvad er en aura?

Aura er det energifelt som omgiver og findes inde i den menneskelige krop. Det består af både målbare elektromagnetisk energi og subtil energi eller chi.

Selvom vestlige videnskab endnu ikke er i stand til at beskrive og måle subtil energi, så har andre kulturer - Specielt de gamle indiske og kinesiske kulturer arbejdet med og beskrivet denne prana eller chi. Ordet chakra betyder hjul på Sanskrift og disse energi spiraler bliver set som en del af kroppens subtile energi anatomi. Disse chakraer er nok ikke helt tilfældigt placeret, da der deres findes store nerve plexer i kroppen selv på disse punkter.

Perioder med stress eller udfordringer kan findes i aura feltet med stemmegaflerne, hvor de viser sig som forstyrrelser eller "støj" i signalet, som let kan høres af personen som både modtager og giver behandlingen. Alt afhængig af hvor i aura feltet det viser sig, er det muligt at bedømme hvad alder den traumatiske oplevelse skete, og hvorvidt det var på et fysisk, følelsesmæssigt eller mentalt niveau. Samt ikke mindst hvilke følelser  der var involveret.

Den energi som blev fastfrosset i episoden kan blive genintegreret i kroppen, så den stressfaktor der har ligget i aura feltet forsvinder. Hermed kan kroppen lettere vende tilbage til dens harmoniske lyd og vibration. Der kan oftest ses en reduktion i symptomerne efter én gang, men lyt helst til optagelsen tre gange. 

 Modtag gratis ebog med dine bedste Feng Shui retninger og gratis lyd healing, tilmeld her:

* Påkrævet info

 P.S. Du kan høre en gratis prøve på healingen lige under her:

Gratis lyd healing - Opnå dit vægtmål med maven i balance

Download audio

Gratis lyd healing af Kærlighed & Had

Download audio

 
Generel stress & Hjertet - åbne for kærlighed

 Gratis Lyd healing af el-overfølsomhed (EHS)

 Gratis Lyd healing af selvtillid og selvværd

 Gratis Lyd healing af overflod

Download audio

  Gratis Lyd healing af Lungerne

Download audio

  Gratis Lyd healing af Søvnen 

Download audio

Gratis healing af børn og voksnes maver 

Download audio

 

 Modtag gratis ebog med dine bedste Feng Shui retninger og gratis lyd healing, tilmeld her:

* Påkrævet info

Hvorfor lyd?

Lyd er en de helt oprindelige former for healing - og har været benyttet af alle kulturer verdenen over i mange tusinde år. Fra klokker til gongs, syngeskåle, didgeridoos blandt de Australske Aboriginer, til trommer og fløjter. Lyd har været brugt og bliver fortsat brugt til at bringe folk fra ubalancerede tilstande til en mere afslappet og bevidst tilstedeværelse.

En af årsagerne til lyds effektivitet kommer fra det faktum, at vi ikke alene opfatter lyd igennem vores ører, men igennem hele vores krop. Vores hud, knogler og alt vandet i vores krop leder lydbølger. Vi har endda små antenner på hver celle membran, som vibrerer ligesom stemmegafler i modsvar til den frekvens information den modtager fra vores omgivelser.


Hvad kan lyd hjælpe med?

Lyd kan være skadeligt for vores helbred på samme måde andre stressfaktorer kan være det, når det bliver til støj: F.eks. i vores hjem eller arbejdsplads, eller i vores hoved. Men lyd kan også være opbyggende og konstruktivt for vores velvære, når det bliver benyttet på en bevidst måde. Terapeutisk anvendte lyde har potentialet til at berolige vores nervesystem, berolige og fokusere vores sind, dæmpe vores følelser, lette smerte og meget mere. Kroppen responderer ganske enkelt godt på lyd. Tænk bare på den sidste gang, du hørte noget musik som rørte dig følelsesmæssigt.

Symptomer der potentielt set kan forbedres vha.  lyd healing.

    Smerter
    Angst
    Binyretræthed
    Fordøjelsesproblemer
    Depression
    Fibromyalgi
    Afhængigheder
    Frygt/fobier
    Panik anfald
    Svimmelhed/Vertigo
    PTSD
    Migræne/hovedpine
    “Fastlåsthed”
    Og mere …

Bemærk at disse symptomers bedring er baseret på erfaringer i praksis og hos klienter, ikke evidens fra videnskabelige studier endnu. Aura balancering er ikke skabt til at diagnotisere, kurere, behandle eller forebygge nogen medicinske eller psykiske sygdomme, og er ikke en erstatning for at opsøge professionel hjælp i det etablerede. Det er et supplement til den almindelige godkendte behandling. 

Få adgang til dine online produkter - log ind video