Loading...

Er du bare nysgerrig på dine nuværende navne og undervibrationer, men vil ikke skifte navne eller overvejer det kun?

MODTAG PERSONLIG RAPPORT MED NUMEROLOGISKE TOLKNING AF DINE NAVNE OG UNDERVIBRATIONER

Bemærk ikke en session, du modtager en rapport på ca. 40 sider med numerologisk tolkning af dine nuværende navne og fødselsdato pr mail.

Denne MAIL session indeholder din egen personlige numerologisk pdf-rapport baseret på din fødselsdato og nuværende navne med tolkninger af:

* Højere Selv Numeroskop, som er dine medfødte potentialer og udfordringer skabt af din fødselsdato (det vil aldrig kunne ændres ved navneskifte) - Se billede ovenover, det er den øverste trekant.

* Numeroskop skabt af dine navne samt Undernumeroskoper med tolkning af de forskellige energier. Hvis dit navn ikke er rent numerologisk, så vil du formentlig opleve flest af de ubalancerede sider af tallene. Selve hovednumeroskopet er det de fleste numerologer arbejder med, hvor undernumeroskoper er det dybere lag, som fortæller om hvordan du har det indvendigt, din motivation og hvordan andre ser og mærker dig blandt andet.

* Årstalsrækker med tolkninger 9 år frem i tiden (Se gode måneder til karriere eller familie, eller perioder hvor det handler om at slappe af)

Pris 500 kr 


Du modtager rapporten indenfor 1-2 hverdage pr. mail.


Rabat på navneskiftesession
Hvis du indenfor 2 måneder beslutter dig for at ændre navn via onlineforløbet, bliver prisen for mail session fratrukket.