Loading...

Opdag: Hvem er Zimon August?

Zimon August er spirituel leder, forfatter til håndbogen i kærlighedens veje, har studeret Feng Shui og Jord Akupunktur igennem et årti. Har siden slutningen af 2016 undervist i Jord Akupunktur i Danmark på dansk.

Han benytter de fremmeste healingsredskaber såsom lyd-healing og meditationer i sin praksis, hvor han udnytter sin dybe følsomhed. Uddannet kaldæisk numerolog siden 2019.

Zimon August er uddannet fysioterapeut og har en bachelor fra CBS i International Business & Politics, men har igennem mere end 13 år arbejdet med det alternative. Han har mødt og studeret hos en række holistiske livsstilseksperter fra ind- og udland.

Zimon startede i 2013 sit eget firma, hvor han hjælper folk til et bedre helbred og mere succes ved hjælp af energien fra hjemmet med udgangspunkt i Jord Akupunktur og Feng Shui samt det indre arbejde igennem kærligheden.

Læs mere om Zimon ved at besøge hans hjemmeside

www.center-of-healing.dk

Modtag gratis ebog med dine bedste Feng Shui retninger og gratis lyd healing, tilmeld her:

* indicates required

Hvad er succes?

Vi lever i en verden, hvor succes bliver defineret meget snævert. Hvis du har en masse penge og berømmelse, så bliver du anset som succesfuld.  

Vi lever, som om ”den, der dør med mest legetøj, vinder” – men det er et meget snævert fokus. For at have virkelig bæredygtig succes, så er vi nødt til at se bredere på det. Ved at gøre det, så åbner vi en hel anden verden af flow og naturlig succes baseret på kærligheden. 

Og selvfølgelig er det helt fint at have penge på kontoen! Men på en bæredygtig måde, som ikke går ud over dit helbred, glæde og velvære. 

Du kan sagtens være spirituel OG have mange penge, så du har den frihed, de indebærer – hvor alle bliver velsignet af det.

Mine onlineforløb er en fejring af hvad der er muligt, og hvad som allerede er her nu. Det er en måde at bryde fri af dine gamle begrænsninger og finde frem til dit sande potentiale og autentiske selv. Nyd rejsen!  

Kh Zimon August

Vigtigt: For at deltage i alle mine programmer kræver det at du er i en fysisk og psykisk stabil tilstand og jeg kan lukke for adgangen, hvis mit materiale bliver misbrugt eller på anden måde udnyttet. Når du deltager i mine live optagelser giver du samtykke til, at det bliver optaget (uden efternavn og andre kendetegn). Informationen er ikke skabt til at behandle, diagnostisere, kurere eller rådgive omkring fysiske eller psykiske sygdomme.